WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Chillap

Dankzij zijn flexibiliteit kunt u er zowel in werken als in ontspannen. U tovert de bewegende armleuning zonder probleem om tot een praktisch bureautafeltje. Gebruikt u de armleuning als werktafel (bv. om er uw laptop of tas koffie op te plaatsen)? Geen nood, dankzij het handige houten tabletje beschermt u het leer. Eindelijk tijd om heerlijk te relaxen? Duw de armleuning omlaag en draai de zetel met zijn handige draaipoot richting televisie voor een avondje vol (ont)spanning. Dankzij het ingebouwde 360° swivel mechanisme komt de fauteuil nadien automatisch naar zijn basispositie terug. Het verplaatsbare kussen in uw rug biedt ondersteuning voor elke activiteit die u maar kunt bedenken. Speciaal voor de projectmarkt werd een vaste uitvoering ontwikkeld, waarbij de armleuning standaard is uitgeklapt en als onderlegger is ingesteld.Alsof dat alles nog niet genoeg is, heeft u ook voor de poten verschillende opties. U kiest uit een vierteens of een vierkante poot in matte of gepolijste inox. Zo kan de fauteuil naadloos in elke omgeving ingepast worden. 
JORI kiest steeds resoluut voor vernieuwing. En mét succes. Dat blijkt uit de Red Dot Award (categorie 'Product Design') die JORI in de wacht sleepte voor deze Chillap. Deze erkenning is wereldwijd een van de belangrijkste onderscheidingen in het designlandschap: een award waar JORI terecht fier op mag zijn.

Design: Verhaert New Products & Services.

 

 

 

Ontdek onze talrijke promotiesOpen op zondag van 15u tot 18u30Al 5 generaties lang ervaring & know-how