WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Paleta

Grote beklede zitbodems vormen de basis van Paleta, een rijk bankenprogramma, dat u naar eigen inzicht inkleurt. Met royale lage of verstelbare hoge kussens en sideboards in verscheidene maten. Paleta is ook leverbaar zonder de softe armleuningen. Dat geeft u de kans om vrije ruimte te creëren voor een eiken tafelblad, zodat uw bijzetter in uw bank wordt geïntegreerd. Ontwerper Christian Werner kiest in veel van zijn meubelontwerpen voor trapeziumvormen en voor afgeronde hoeken. Die zien we ook hier terug. Ze geven Paleta een uitstraling die zo karakteristiek is voor de designs van Werner: ingetogen, zacht en vriendelijk. Paleta is leverbaar met lage ruggen of met verstelbare hoge ruggen.
Uitvoeringen: 3-zitsbank, 3-zits element met 1 arm, een schakelbank met einddeel pouf, einddeel 1,5-zits of 3-zits met pouf, als “freestanding”bank met 1 arm en een einddeel pouf, of als chaise longue met 1 arm. Alle elementen zijn spiegelbaar. Optioneel leverbaar zonder armleuningen. Door ze weg te laten, ontstaat meer vrije ruimte op de gestoffeerde bodem. De losse pouf van Paleta wordt uitgevoerd met handige zwenkwielen. Paleta van Leolux is een belevenis. Een thuis binnen uw huis.

Design: Christian Werner.

Ontdek onze talrijke promotiesAl 5 generaties lang ervaring & know-how