Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

Dayton Black Line

Bij Dayton springt het gebruik van twee aparte kussens in de rug onmiddellijk in het oog. Dit des te meer dankzij de lichte, met leder overtrokken chroomarmen. De twee rugkussens hebben verschillende densiteiten voor optimaal comfort. Bij de Durlet relaxen kunt u kiezen uit 2 mechanismes: ofwel het traploos verstelbaar en synchroon bewegend mechanisme, ofwel het TV-relax mechanisme. Dayton is eveneens verkrijgbaar in elektrische versie. De Dayton relax heeft een in 3 posities verstelbare hoofdsteun. Het leder is afgewerkt met een dubbele sierstikking. Verkrijgbaar met metalen stervoet, zwarte stervoet of met lederen of zwarte houten schijf als voet.

Design: Anita Schmidt.
 

PROMOTIE !

De relaxfauteuil Dayton is nu tijdelijk verkrijgbaar in de exclusieve Black line versie en wordt aangeboden voor slechts € 2.399!
U heeft de keuze uit 2 kleuren leder: zwart en ecru. De armleunen zijn bij deze actie doorgestoffeerd in leder, de stervoet en hendel zijn in het zwart. Dit model is verkrijgbaar in 4 groottes (laag, medium, medium-hoog & hoog). De prijs voor laag en medium is € 2.399. De meerprijs voor de maat medium-hoog & hoog bedraagt € 150. Een lederen ronde voet is optioneel beschikbaar (+ € 220).

Actie geldig tot 31-01-'19.

 

 

Open op zondag van 15u tot 18u30Al 5 generaties lang ervaring & know-how