Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

Pacific

De Pacific van JORI brengt al het beste in zitcomfort aan de oppervlakte. Een oerdegelijk frame in gepolijst aluminium zorgt voor een perfecte ondersteuning, terwijl de wentelbare armleggers in een handomdraai voor extra zitplaatsen zorgen. En als u voor de in de hoogte verstelbare hoofdsteun kiest, die u ook nog eens naar voor en achter kan klikken, ervaart u het ware zitcomfort. Pacific is beschikbaar in verschillende breedtes, er bestaat ook een fauteuil en poef. Het frame is vervaardigd uit massief beukenhout. Pacific is leverbaar in leder, stof of microvezel. Pootjes zijn alu gepolijst.

Design: Verhaert New Products & Services.
 

PROMOTIE !

De JORI-collectie omvat een aantal iconen die door hun populariteit reeds ettelijke jaren tot de collectie behoren. Klassiekers, die hun succes uiteraard te danken hebben aan hun tijdloos design en hun niet te evenaren comfort.  Vandaag bieden wij u deze klassiekers zoals PACIFIC aan tegen interessante prijzen. Allesbehalve klassiek. Maar bijzonder interessant. Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

Ontdek onze talrijke promotiesDe winkel zal uitzonderlijk gesloten zijn op vr 31 mei en zat 1 juni.Al 5 generaties lang ervaring & know-how