WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Actie relaxfauteuils JORI

Bij aankoop van een JORI relax- of loungezetel ontvang je nu gratis één van de drie comfortopties naar keuze: - een bijpassend los hoofdkussen - het ideale bijzettafeltje Stellato - of een gepersonaliseerde afwerking in één van de zes lakkleuren. Aanbied...

Stoelen actie Vincent Sheppard 5 + 1 gratis

Bij aankoop van vijf identieke stoelen van Vincent Sheppard krijg je de zesde gratis*. Aanbod geldig t.e.m. 25/11/19. Niet geldig op promomodellen.

Herfstpromotie TEMPUR

Nu 15% korting op matrassen! Van 28 september t.e.m. 27 oktober 2019 ontvangt u 15% korting op matrassen. De actie is geldig voor alle matrassen met uitzondering van de oplegmatrassen en matrassen in het North bedsysteem. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere...
Ontdek onze talrijke promotiesOpen op zondag van 15u tot 18u30Al 5 generaties lang ervaring & know-how