Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor zowel hedendaagse als klassieke wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. Onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, is een mengeling van design, hedendaags modern, klassiek en retro, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Braderie 22-23-24 juni

Tijdens de braderie (22-23-24 juni) bieden wij in ons magazijn en in de winkel  diverse toonzaalmodellen & eindereeksen aan tegen meeneemprijzen. Het magazijn, gelegen in de Boomgaardstraat 9 (net naast de winkel) is doorlopend open van 9u tot 18u30. Iedereen v...

Zomerpromotie Mayon & Mayuro van leolux

Deze zomer profiteert u van luxe bij Leolux. Van 1 juni tot 1 september 2018 geldt op een speciale selectie van modellen: hoe luxer de leersoort, hoe hoger uw voordeel. Kom vrijblijvend langs en ontdek dit super aanbod!  

Spectral actie World Cup

N.a.v. de World Cup 2018 lanceert Spectral een speciale actie op een reeks geselecteerde TV-meubelen. Bij aankoop van een van deze voor de actie geselecteerde TV-meubelen, ontvangt u een  TV-mount gratis (tot € 439) .  Actiemodellen: TV-meubel Spectral Next NXS1400-SNG ...
Totaal vernieuwde showroomAl 5 generaties lang ervaring & know-how