WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Winkel open op afspraak.

Aangepaste regeling vanaf zaterdag 27 maart: Beste klant, indien u een bezoekje wenst te brengen aan onze winkel (maximaal met 2 personen), vragen wij u om ons telefonisch of per mail te contacteren. Laat u niet afschrikken door deze nieuwe regeling. Een winkelafspraak is - net zoals anders - ...

Koop lokaal, slaap fenomenaal.

Kom langs en ontdek het summum van slaapcomfort van Beka® en Lattoflex®. Verwacht je aan een brede glimlach en een mooie promotie!  

Voorjaarsactie TEMPUR

Geniet nu van deze 3 TEMPUR voorjaarsacties: 20% korting op alle matrassen: U ontvangt 20% korting op alle matrassen.* (* m.u.v. North Matrassen en Toppers) OF TEMPUR® Relax Bed voordeel:  U ontvangt een voordeel van maar liefst € 1.698 bij aankoop van een Relax Bed. ...
Ontdek onze talrijke promoties