WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Toonzaalmodellen aan meeneemprijzen!

Solden t.e.m. 31-01-22. Kom langs en ontdek onze sterk afgeprijsde toonzaalmodellen.

Soldenactie Lattoflex

Profiteer nu van de voordelige winterdeals op het volledige Lattoflex gamma. Ontdek de voorwaarden in de winkel. Actie geldig t.e.m. 31-01-2022.

TEMPUR 2de artikel 50% korting

Bij aankoop van 2 TEMPUR artikelen, ontvangt u nu 50% korting op het 2de artikel. Bij aankoop van 1 TEMPUR artikel, ontvangt u 25% korting. Deze promotie is geldig op bijna het hele TEMPUR assortiment, m.u.v. het TEMPUR Relax Bed, reisartikelen en extra comfort in huis artikelen (bv zitkuss...
Fijne feestdagenOntdek onze talrijke promoties