WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Winkel gesloten wegens Corona virus

Nav de maatregelen om de Corona epidemie tegen te gaan, is de winkel gesloten. U kunt ons per mail contacteren: info@boligna.be. Hou het veilig en zorg goed voor elkaar!

Dag van de slaap

Nav de dag van de slaap, kunt u deze week genieten van talrijke acties op slaapcomfort!  Ontdek ze in de rubriek promoties of kom vrijblijvend langs in onze showroom. Acties zijn geldig t.e.m. 20 maart 2020.

Nieuwe Bordbar trolleys!

Ontdek nu de nieuwe collectie van Bordbar in onze winkel. U kent ze wel, de trolley's waarmee stewards & stewardessen rondrijden in het vliegtuig. Dankzij de Duitse fabrikant Bordbar kunt u deze ook thuis gebruiken. Ze zijn een originele eye-catcher in uw interieur en bovendien uiterst funct...
Winkel gesloten n.a.v. Corona virusOntdek onze talrijke promotiesAl 5 generaties lang ervaring & know-how