WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Koop lokaal, slaap fenomenaal.

We verwelkomen je graag weer in onze winkel. We stelden alles in het werk om je op een veilige manier te laten kennismaken met het summum van slaapcomfort van Beka® en Lattoflex®. Verwacht je aan een brede glimlach en een mooie promotie!

Staycation Actie JOLI

Bij aankoop van 5 Fizz stoelen van JOLI, krijgt u er nu de 6de gratis bovenop. Bij aankoop van Wire of Marguerite stoelen, ontvangt u nu gratis bijhorende kussens. Ook JOLI tafels zijn nu extra voordelig . Bij aankoop van een JOLI eetkamertafel, betaalt u slechts de prijs van de...

Stoelen actie Vincent Sheppard 5 + 1 gratis

Bij aankoop van vijf identieke indoor of outdoor stoelen van Vincent Sheppard krijg je de zesde gratis. Aanbod geldig t.e.m. 7/06/20. Niet geldig op promomodellen.
Ontdek onze talrijke promotiesAl 5 generaties lang ervaring & know-how