WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Actie Jackson Durlet

De elektrische gemotoriseerde versie van het model Jackson wordt tijdelijk aangeboden aan de prijs van de mechanische versie. Dit tijdelijke voordeel wordt toegekend voor alle bekledingsmaterialen in alle prijscategorieën. Je hebt keuze tussen de varianten waarbij de bedieningsknoppen onder...

Promotie Daydreamer JORI

Daydreamer in stof of leder? Tijdelijk extra voordelig! Krijg hem nu aan de voordeligste stof- of lederprijs, ongeacht de gekozen stof- of lederkwaliteit. Steeds welkom voor meer info. Actie geldig op Daydreamer lounge & Daydreamer relaxzetel van JORI tot 15.01.23.

Carruzzo van Leolux - nu met gratis poef cadeau.

Deze actie is geldig voor alle uitvoeringen van Caruzzo en de Caruzzo-poef. De gratis poef wordt geleverd in dezelfde bekleding als de Caruzzo fauteuil. Actie geldig van 1 juni t.e.m. 31 december 2022.
Ontdek onze talrijke promoties