Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Gratis Bottle Stool bij een Sparkle-fauteuil

Een mooie actie van Pode: bij aankoop van een Sparkle-fauteuil ontvang je de unieke Bottle Stool helemaal gratis! Kom nu naar de winkel en ontdek de actie.  

50 jaar JORI relaxzetels

50 jaar geleden bracht JORI zijn eerste relaxzetel uit. Om dit te vieren zet JORI de modellen Brainbuilder & Square in een nieuw zwart jasje. Bovendien bieden wij u buitengewone verjaardagsvoorwaarden* op alle mono-move en multi-move relaxzetels uit de collectie. * Geldig van 1 mei t.e....

Tijdelijk aanbod voor een tijdloos design: TIGRA van JORI.

Door zijn soberheid en eenvoud staat de Tigra garant voor tijdloze elegantie. Dit iconisch model wordt u nu tijdelijk aan de voordeligste stofprijs aangeboden, ongeacht de gekozen JORI-stofkwaliteit*. Deze a anbieding is geldig t.e.m. 31 december 2018. * De voordeligste stofprijs is de...
Open op zondag van 15u tot 18u30Al 5 generaties lang ervaring & know-how