Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor zowel hedendaagse als klassieke wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. Onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, is een mengeling van design, hedendaags modern, klassiek en retro, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Spectral actie World Cup

N.a.v. de World Cup 2018 lanceert Spectral een speciale actie op een reeks geselecteerde TV-meubelen. Bij aankoop van een van deze voor de actie geselecteerde TV-meubelen, ontvangt u een  TV-mount gratis (tot € 439) .  Actiemodellen: TV-meubel Spectral Next NXS1400-SNG ...

TEMPUR SHOWROOM SALE nu tot 40 % korting!

Profiteer nu van grote kortingen op onze showroom matrassen & bedbodems van TEMPUR. Ruim aanbod in de winkel. Let wel: op=op. Wees er snel bij.

Tijdelijk aanbod voor een tijdloos design: TIGRA van JORI.

Door zijn soberheid en eenvoud staat de Tigra garant voor tijdloze elegantie. Dit iconisch model wordt u nu tijdelijk aan de voordeligste stofprijs aangeboden, ongeacht de gekozen JORI-stofkwaliteit*. Deze a anbieding is geldig t.e.m. 31 december 2018. * De voordeligste stofprijs is de...
Totaal vernieuwde showroomAl 5 generaties lang ervaring & know-how