Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor zowel hedendaagse als klassieke wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. Onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, is een mengeling van design, hedendaags modern, klassiek en retro, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Toonzaalmodellen aan meeneemprijzen!

Solden t.e.m. 31 juli 2018. Kom langs en ontdek onze sterk afgeprijsde toonzaalmodellen.

15% korting op keramische tafels Calligaris

Weet u dat de keramische tafels van Calligaris resistent zijn tegen alles? De uitzonderlijke eigenschappen van keramiek kunnen het dagelijk leven vergemakkelijken.  Geen krassen meer: keramische bladen kunnen enkel versneden worden met een diamantboor en zijn kras- en schokbestendig....

Zomerpromotie Mayon & Mayuro van leolux

Deze zomer profiteert u van luxe bij Leolux. Van 1 juni tot 1 september 2018 geldt op een speciale selectie van modellen: hoe luxer de leersoort, hoe hoger uw voordeel. Kom vrijblijvend langs en ontdek dit super aanbod!  
De winkel is gesloten van 19 tem 22 juli.Al 5 generaties lang ervaring & know-how