WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

JORI actie stoelen Piuro & Oscarini 5 + 1 gratis

Bij aankoop van 5 JORI Piuro of Oscarini stoelen, krijgt u nu tijdelijk de 6de gratis! Actie geldig van 15/04 tem 31/07/24.

Nieuw collectie: MORTEX® tafels van Muundo

Muundo is een Belgische handgemaakte tafelcollectie met mooie organische vormen. Bij het ontwerpen van de collectie heeft Muundo zich laten inspireren door verschillende natuurlijke fenomenen die in onze omgeving voorkomen. De schoonheid van de natuur wordt weerspiegeld in elke tafel door de zac...

WoWoWool, “Wool at its best”.

WoWoWool, “Wool at its best”. We verlangen meer en meer naar authenticiteit terwijl onze interieurs vaak aangekleed zijn met imitatie. Dat is net de missie van WoWoWool, die de natuurlijke huiden van schapen redt van vuilnisbelten en van de mooiste exemplaren prachtige afgewerkte producten maakt...
Ontdek onze talrijke promoties