WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Spectral promotie : sound for free !

Bij Spectral staat niet alleen het design van elk tv-meubel centraal, maar ook de geluidskwaliteit is van essentieel belang. Ontdek de ultieme oplossing: de BRP1 soundbar. Deze passieve soundbar biedt een ongeëvenaarde combinatie van elegantie en uitmuntend geluid, naadloos geïntegreer...

JORI actie stoelen Piuro & Oscarini 5 + 1 gratis

Bij aankoop van 5 JORI Piuro of Oscarini stoelen, krijgt u nu tijdelijk de 6de gratis! Actie geldig van 15/04 tem 31/07/24.

Tempur upgrade gratis

Bij aankoop van een compleet  ARC bed  (= bedkader, vlakke bodems en matrassen) krijgt u gratis een  UPGRADE  naar een  volledig electrisch verstelbaar Arc bed! De actie is geldig vanaf 29 maart tot 31 mei 2024.  Tot maximaal 1.500 euro voordeel!
Ontdek onze talrijke promoties