WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Toonzaalmodellen aan meeneemprijzen!

Solden t.e.m. 31 januari 2021. Kom langs en ontdek onze sterk afgeprijsde toonzaalmodellen.

Promotie tafels & stoelen JOLI

Bij aankoop van 5 JOLI stoelen, krijgt u er nu de  6de gratis  bovenop. Deze actie is geldig op alle stoelen uit de JOLI collectie.  Ook  JOLI tafels  zijn nu  extra voordelig . Bij aankoop van een JOLI tafel, betaalt u slechts de prijs van de onderliggende maat. Deze acties zijn geldig t...

Actie relax Jackson DURLET

Mooie promotie van DURLET: De JACKSON relaxfauteuil met elektrische bediening wordt nu tijdelijk aangeboden aan de prijs van een manuele relax. Deze actie is geldig voor alle uitvoeringen, zowel in leder als stof, en dit t.e.m. 28-03-21. Deze elegante relaxfauteuil van Durlet is zowel mecha...
Ontdek onze talrijke promoties