WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Zomeractie JOLI

Ontdek de zomeractie van JOLI:  5 + 1   GRATIS geldig voor  ALLE  stoelen van de JOLI collectie. Ook van toepassing op kussens en/of schelpen. Propeller  tafels aan de prijs van de corresponderende  Cross  tafel. Een selectie tafelbladen Xeramica ®  (Lava Brown, Lino Stucco,...

Koop lokaal, slaap fenomenaal.

We verwelkomen je graag weer in onze winkel. We stelden alles in het werk om je op een veilige manier te laten kennismaken met het summum van slaapcomfort van Beka® en Lattoflex®. Verwacht je aan een brede glimlach en een mooie promotie!

 2de TEMPUR artikel aan 50% korting

Nu 2de TEMPUR artikel aan 50% korting! Bij aankoop van 2 TEMPUR artikelen krijgt u 50% korting op het 2de artikel* . De korting wordt verrekend op het goedkoopste artikel. Bij aankoop van 1 artikel, ontvangt u 25% korting. Voorwaarden in de winkel. Aanbod geldig t.e.m. 20/09/20. *...
Ontdek onze talrijke promotiesAl 5 generaties lang ervaring & know-how