WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

 2de TEMPUR artikel aan 50% korting

Nu 2de TEMPUR artikel aan 50% korting! Bij aankoop van 2 TEMPUR artikelen krijgt u 50% korting op het 2de artikel* . De korting wordt verrekend op het goedkoopste artikel. Bij aankoop van 1 artikel, ontvangt u 25% korting. Voorwaarden in de winkel. Aanbod geldig t.e.m. 20/09/20. *...

Koop lokaal, slaap fenomenaal.

Kom langs en ontdek het summum van slaapcomfort van Beka® en Lattoflex®. Verwacht je aan een brede glimlach en een mooie zomerpromotie! Ontdek onze zomerdeals - geldig tem 31-08-20.

Zomeractie JOLI

Ontdek de zomeractie van JOLI:  5 + 1   GRATIS geldig voor  ALLE  stoelen van de JOLI collectie. Ook van toepassing op kussens en/of schelpen. Propeller  tafels aan de prijs van de corresponderende  Cross  tafel. Een selectie tafelbladen Xeramica ®  (Lava Brown, Lino Stucco,...
Ontdek onze talrijke promoties