Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Vincent Sheppard setactie

Bij aankoop van een Albert tafel met 4 of 6 identieke stoelen krijg je nu 15% korting. Dit aanbod is geldig t.e.m. 15/04/19 - niet geldig op promomodellen en Lloyd Loom Originals.  

Actie Bellice Leolux

Een stijlvolle stof maakt een bank als Bellice tot een eigentijds designstatement.   Profiteer nu van een uiterst aantrekkelijke actie:  alle stoffen bekledingen zijn voor Bellice beschikbaar voor dezelfde zachte prijs. Zo loopt uw voordeel al snel op tot honderden euro’s.  ...

Bonaldo Art 4 You

De Art tafel is een prachtige geometrische tafel van Bonaldo, een eye-catcher in elk interieur. Deze tafel heeft een metalen diagonaal trapezium onderstel dat leverbaar is in verschillende kleuren en bovendien kan gecombineerd worden met inzetstukken. De fijne en mooie v...
Open op zondag van 15u tot 18u30Al 5 generaties lang ervaring & know-how