WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

WELKOM BIJ BOLIGNA

Welkom bij Boligna, uw specialist voor hedendaagse wooninrichting. Deze familiezaak geeft reeds 5 generaties lang haar ervaring en know-how door en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends inzake interieurinrichting. In onze showroom, gelegen in het stadscentrum van Poperinge, vindt u een mix van verschillende stijlen, met kwaliteit en duurzaamheid als constante waarde.
Op deze website krijgt u alvast een voorsmaak van ons aanbod. Kom zeker ook eens langs in onze showroom, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer de allernieuwste woonideeën kunt ontdekken. Indien u dit wenst, komen wij ook vrijblijvend bij u thuis adviseren.

Tot binnenkort!Patrick & Charlotte.

Sonos dealer

SONOS is het ultieme draadloze home sound system: een wifinetwerk door het hele huis dat alle kamers één voor één vult met briljant geluid. Voortaan zijn wij officiële SONOS dealer. Contacteer ons voor meer info. 

Bordbar Voyager Promotie

Bij aankoop van een bordbar_voyager ontvangt u nu deze set indelingsaccessoires GRATIS: 1x afdekplaat in lichtgrijze vilt 2x aluminium lade small 1x aluminium lade 3x aluminium legschap  Dit aanbod is geldig van 15 augustus t.e.m. 15 november ’23. Kom langs in onze showroom om deze ...

Vacature

Wij zijn op zoek naar een fulltime verkoopsmedewerker voor onmiddellijke indiensttreding. Heb je een passie voor interieurinrichting en wens je ons team te vervoegen? Bel of mail ons voor meer info.  Jouw Profiel: - Je bent van nature uit flexibel en positief ingesteld. - Je ...
Ontdek onze talrijke promoties