WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

The Bool

Coole zitzakken met tennisbal-look. Laat je in een Bool wegzakken en geniet van de aangename zachte stof en het comfortabel zitcomfort… Het zitvlak van The Bool omhult je, de microballetjes volgen jouw vormen en steunen je stevig en comfortabel. Heerlijk om je zo te ontspannen! Met zijn sympathieke look en bonte kleurencombinaties past The Bool op elke plek: in de woonkamer, voor de tv, in de speelkamer, ... . Bovendien verplaats je dit lichtgewicht moeiteloos en volgt The Bool je van kamer naar kamer!

The Bool is vervaardigd uit hoogwaardige, aangename, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Je kunt de hoes helemaal van The Bool afhalen. De afneembare buitenhoes en de onderhoes zijn gemaakt van polyamide (75 %) en elastaan (25 %). Deze zachte, elastische en duurzame vezels worden ook gebruikt voor de vervaardiging van sportkleding. The Bool bevat de beste kwaliteit microballetjes van polystyreen. Ze zijn kleiner dan de balletjes in de meeste zitzakken en dat verklaart waarom extreme zachtheid en stilte je omhullen, zodra je in een Bool zakt... In geen tijd neemt de Bool je lichaamstemperatuur aan, wat zorgt voor een compleet relaxed gevoel! Om je Bool terug in vorm te krijgen, til je hem gewoon op en laat je hem één of twee keer vallen, zoals je met een kussen doet. De buitenhoes haal je er in een tel af, dankzij de grote ritssluiting. Je kunt de hoes in de machine wassen op 40 °C. Om de hoes zacht en elastisch te houden, laat je ze gewoon aan de lucht drogen (niet in de droogkast). En om lang van optimaal Boolcomfort te genieten, vul je af en toe de microballetjes bij. Het fenomeen dat de balletjes in een zitzak afnemen in volume, is normaal en onvermijdelijk.

Afmetingen:

Small 55cm: € 99
Medium 65cm: € 129
Large 80cm: € 149

Ontdek onze talrijke promoties