WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Tempur hoofdkussens

Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kunt u uw slaaphouding verbeteren en hiermee de kwaliteit van uw nachtrust. TEMPUR® biedt een breed assortiment hoofdkussens, afgestemd op de meest uiteenlopende voorkeuren en slaaphoudingen. Alle hoofdkussens bieden het optimale comfort en ondersteuning die u gewend bent van het TEMPUR® materiaal, maar elk met een eigen technologie, ontwerp en speciale kenmerken om te voldoen aan uw slaapvoorkeur.

De ergonomische hoofdkussens van TEMPUR® zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Alle ergonomische hoofdkussens zijn voorzien van de TEMPUR® technologie, zodat ze zich naar uw lichaam vormen, uw hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen. Daarnaast biedt TEMPUR® ook een assortiment comfortkussens, dit zijn kussens met een klassieke vorm met variërende stevigheid. Elk hoofdkussen is voorzien van TEMPUR® technologieën voor langdurige ondersteuning en perfect comfort, zoals een gewoon hoofdkussen niet altijd kan bewerkstelligen. Elk hoofdkussen behoudt zijn vorm, iedere nacht weer, voor een betere nachtrust.

Testkussens

Een hoofdkussen is heel persoonlijk. Tempur biedt veel verschillende types en maten aan. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze kussens gratis thuis te testen. Zo kunt u enkele dagen een TEMPUR hoofdkussen mee naar huis nemen en er enkele nachten op slapen (dit is geheel gratis en vrijblijvend, we vragen enkel een waarborg).

Ontdek onze talrijke promoties