WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Innergetic matrassen

Innergetic is een merk van Latexco, één van Europa’s grootste producenten van latex componenten voor de beddingindustrie. Het Innergetic-merk staat voor matrassen en hoofdkussens die een exclusief slaapcomfort bieden. Het geheim? De Innergetic-matras bestaat uit een latexmengsel met een groot aandeel natuurlatex. Die samenstelling, het slimme ontwerp en de ervaring van Latexco zijn een garantie voor een hoogkwalitatieve matras. Dankzij de uitstekende veerkracht van de Innergetic-matras verlopen uw nachtelijke bewegingen een stuk soepeler. Het verschil merkt u onmiddellijk als u wakker wordt: u voelt zich stukken energieker! Innergetic, de matras die uw batterijen oplaadt.

Meer energie
Met Innergetic kiest u voor jarenlang ongestoord slaapcomfort. Meer nog. Dankzij de revolutionaire matraskern in latexschuim wordt u als herboren wakker en begint u elke dag vol energie.
's Nachts willen we allemaal van een welverdiende rust genieten. We vergeten echter dat we ook 's nachts voortdurend in beweging zijn. Studies hebben aangetoond dat we per nacht zo'n 60 maal draaien in bed. Die verdiende nachtrust is dus niet zo rustig dan we eerst wel dachten. De Innergetic matraskern zorgt er voor dat we tijdens onze nacht veel minder energie besteden aan het draaien en keren in bed. We krijgen als het ware energie terug tijdens onze slaap. De verminderde energieabsorptie door de matraskern zorgt er immers voor dat u veel makkelijker van lichaamshouding kan veranderen tijdens uw slaap. Ongehinderd kunnen bewegen is een noodzakelijke voorwaarde voor een verkwikkende nachtrust en voor meer energie bij het ontwaken.

Uitzonderlijk comfort
Een tweede eigenschap van een Innergetic-matras is het uitzonderlijke slaapcomfort. Dat comfort wordt gemeten aan de hand van de comfortindex, ook wel SAG-factor genoemd. Matrassen met een goede SAG-factor, zoals de Innergetic-matras, voelen in eerste instantie zacht aan maar bieden toenemende weerstand bij verdere indrukking. Op die manier heeft de slaper minder energie nodig om te draaien. Matraskernen in latexschuim hebben een ongeëvenaarde natuurlijke elasticiteit en flexibiliteit. De onovertroffen puntelasticiteit geeft enkel mee op het punt waar de belasting wordt uitgevoerd. De matras past zich perfect aan de lichaamscontouren aan, zodat  de wervelkolom mooi recht blijft, zowel in zij- als in ruglig. Een Innergetic-matras garandeert ook een gelijkmatige drukverdeling, wat voor een goede bloedcirculatie zorgt tijdens de nacht. Zo staat u op zonder stijve spieren of pijnlijke gewrichten. Matraskernen in latexschuim zijn uitstekend te combineren met een beweegbare, een vaste en een boxspringbodem.

Uitstekende ventilatie
Per nacht verliest ons lichaam ongeveer 200 tot 500 ml vocht. Een goede ventilatie van uw matras is dus uitermate belangrijk. Latexschuim ventileert uitstekend. Het materiaal bevat immers miljoenen onderling verbonden microscopisch kleine luchtkamertjes. Die garanderen een goede warmte-isolatie, een optimale verdamping van het lichaamsvocht en een constante luchtcirculatie; drie voorwaarden voor een goede ventilatie. Om de ventilatie nog te bevorderen, heeft een Innergetic-matras ook bijkomende ventilatiekanalen. Elke keer de slaper van houding verandert, ontstaat in de Innergetic-matras een soort pompeffect dat voor een goede luchtuitwisseling zorgt.

Anti-bacterieel en schimmelwerend
Matraskernen in latexschuim hebben sterke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen: bacteriën en schimmels die in een omgeving van latexschuim komen, hebben geen schijn van kans. Hierdoor bent u zeker van een hygiënische slaapomgeving.

Aanbevolen door topsporters
Professionele wielrenners, die een aantal weken op Innergetic matraskernen hebben geslapen, gewagen van een significante verbetering van de kwaliteit van hun slaap. Naast doorgedreven training en een gezond voedingspatroon vormen rust en voldoende kwaliteitsslaap zonder enige twijfel de derde hoeksteen van een succesvolle wielercarrière.
Topwielrenners zijn het hele seizoen onderweg. Van de voorjaarsklassiekers naar de rondes en het wereldkampioenschap. Een zwaar programma. Om hen optimaal te laten recupereren, slapen de renners van het Etixx - Quick Step Pro Cycling Team, het Rabobank team en ook het Tinkoff Saxo Pro Team op een Innergetic matraskern die zich perfect aan hun lichaam aanpast. Op welke locatie ze ook logeren, hun matras reist altijd mee. Van hotel naar hotel. Zo verhoogt de kans op een goede nachtrust én op wedstrijdwinst. De Innergetic matrassen hebben ook hun intrede gemaakt in overige sporten, zoals onder andere bij de voetbalploeg Club Brugge. Club Brugge startte in 2011 met het Personal Performance Centre. Elke speler wordt er individueel begeleid: de conditie, medische en technische aspecten maar ook lifestyle, voeding en mentale houding worden gemonitord en waar nodig aangescherpt. Professor Hespel, inspanningsfysioloog en voedingsdeskundige aan de KU Leuven, volgt het voedingsgedrag en de conditie op. In zijn programma gaat uitgebreid aandacht naar ‘recuperatie’. Spelers zijn verplicht om tussen twee trainingen te recupereren in slaapzalen. Elk bed heeft een Innergetic-matras, zodat de spelers vol energie aan de volgende aftrap komen. Dit initiatief wordt zowel binnen België als internationaal uitgerold. Op die manier wordt onderstreept hoe belangrijk recuperatie is en welke rol een goede matras daarbij speelt.
Innergetic matrassen by Revor
De Innergetic latex-kern bevat 7 unieke wel afgebakende slaapzones. Elke zone heeft zijn eigen hardheid om dat deel van uw lichaam de optimale ondersteuning te bieden dat het vraagt. De schouderzone heeft een veel zachter comfort dan de bekkenzone. Aan het bekken vraagt het menselijk lichaam meer ondersteuning. De 7 zones in de kern zijn bovendien in die mate opgebouwd, dat zowel een zij-, rug- en buikslaper de correcte ondersteuning bekomt die hij nodig heeft. Elke matras past zich perfect aan jouw lichaamsvormen aan, met een optimale ondersteuning van de wervelkolom als resultaat. In onze toonzaal kunt u de Innergetic Classic (20cm) en de Innergetic Deluxe (24cm) matras testen. De ‘Classic' biedt je die pure Innergetic-ligervaring. Door de visco-elastische afdeklaag van de Innergetic 'Deluxe' bekom je dat royaal, luxueus liggevoel. 
Ontdek onze talrijke promoties