WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Matras Cloud

Ondersteunende matras met een zacht gevoel.
De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen die direct zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

Eigenschappen:

- Unieke TEMPUR drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop.
- Innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning
- Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.
- Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.
- Dankzij de CoolTouch™ Technologie ervaart u de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.
- QuickRefresh™ Cover: De rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is (wasbaar op 60°). De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.
- Op de TEMPUR matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

Verschillende types 

De TEMPUR Original matras is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, nl 19, 21 en 25cm. 
De 19 cm hoge Cloud Prima matras met CoolTouch™ biedt u het stevigste gevoel binnen de Cloud collectie.   
De 21 cm hoge Cloud Supreme matras met CoolTouch™ bevat een hogere comfort- en ondersteuningslaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de 19 cm hoge Cloud Prima matras. 
De 25 cm hoge Cloud Elite matras met CoolTouch™ bevat een nog hogere comfort- en ondersteuningslaag. Deze matras biedt u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® CLoud CoolTouch™ matrascollectie. Deze matras is voorzien van een QuickRefresh™ Cover.

 

 

Ontdek onze talrijke promoties