WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Matras Original

Ondersteunende matras met een stevig gevoel.
Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR® wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van de baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

Eigenschappen:

- Unieke TEMPUR drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop.
- TEMPUR ondersteuningslaag - zacht waar u het wenst en stevig waar het nodig is.

- Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.
- Dankzij de CoolTouch™ Technologie ervaart u de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.
- QuickRefresh™ Cover: De rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is (wasbaar op 60°). De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.
- Op de TEMPUR matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

 

Verschillende types 

De TEMPUR Original matras is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, nl 19, 21 en 25cm.
De 19 cm hoge Original Prima matras met CoolTouchbiedt u het stevigste gevoel binnen de Original collectie.  
De 21 cm hoge Original Supreme matras met CoolTouch™ bevat een 2 cm hoge extra comfortlaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de 19 cm hoge Original Prima matras.
De 25 cm hoge Original Elite matras met CoolTouch™ bevat een extra comfortlaag van 3cm en een hogere ondersteuningslaag. Hierdoor merkt u bij de deze matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Original CoolTouch™ matrascollectie. Deze matras is voorzien van een QuickRefresh™ Cover.

Ontdek onze talrijke promoties