WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Matras Sensation

Ondersteunende matras met een medium gevoel.
Als u alle voordelen van TEMPUR® wenst, maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze.

Eigenschappen:

- Unieke TEMPUR drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop.
- Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.
- Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.
- Dankzij de CoolTouch™ Technologie ervaart u de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.
QuickRefresh™ Cover: De rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is (wasbaar op 60°). De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.
- Op de TEMPUR matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

 

Verschillende types 

De TEMPUR Sensation matras is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, nl 19, 21 en 25cm. 
De 19 cm hoge Sensation Prima matras met CoolTouch™ biedt u het stevigste gevoel binnen de Sensation collectie.   
De 21 cm hoge Sensation Supreme matras met CoolTouch™ bevat een 2 cm hoge extra comfortlaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de 19 cm hoge Sensation Prima matras. 
De 25 cm hoge Sensation Elite matras met CoolTouch™ bevat een hogere comfort- en ondersteuningslaag, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Sensation CoolTouch™ matrascollectie. Deze matras is voorzien van een QuickRefresh™ Cover.

De winkel zal gesloten zijn op vrijdag 27 & zaterdag 28 mei.Ontdek onze talrijke promoties