WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

HÅG SoFi

Aantrekkelijk, innemend, inspirerend. De HÅG SoFi kan naar eigen wens worden aangepast. Van een subtiel, verfijnd en coherent uiterlijk tot expressief en gewaagd. Er is een breed aantal modellen, materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen en mee kunt combineren. Uniek en aantrekkelijk, de HÅG SoFi collectie heeft het allemaal. De collectie combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG. Ervaar HÅG SoFi:

- HÅG inBalance™ (gebalanceerde en volledige bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts)
- Verstelbare zitdiepte
- Verstelbare lendesteun
- Verstelbare zithoogte
- Verstelbare schommelweerstand voor- en achterover
- Volledige beklede zitting en rugleuning of voorzien van een Mesh-rugleuning
- Aluminium armleggers met zachte toplaag (breedte: 106 mm)
- Aluminium voetster met voetsteunen
- Zwenkwielen in zwart/grijs of grijs/lichtgrijs voor harde ondergrond.
- Zwarte zwenkwielen voor zachte vloeren. Dit moet tijdens de bestelling worden doorgegeven
- Gaslift met 165 mm hoogte interval


Milieu

Elke HÅG stoel wordt ontworpen en geproduceerd conform de vijf basisprincipes van duurzaamheid. HÅG SoFi neemt het voortouw in de ontwikkeling. In vergelijking met andere bureaustoelen is HÅG Sofi op dit moment de meest duurzame collectie bureaustoelen uit de hele stoelenbranche! Voorzien van hoogwaardige functionaliteit en comfort. Onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycleerd en recycleerbaar materiaal. Er worden geen schadelijke chemicaliën toegepast en geen lijm. HÅG 's doel is om de beste te blijven op dit gebied.

 

Ontwerp

De HÅG SoFi combineert en perfectioneert de beste designeigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG. Het is de ultieme expressie van holistisch Scandinavisch design. De beste op het gebied van ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit en visueel design, in een compleet pakket. Wanneer u in een HÅG SoFi zit, ontstaat een gevoel van privacy en ruimte voor samenwerking. In essentie reageert het Balanced Movement Mechanism™ op uw kleinste bewegingen en houdt het u in balans en voortdurende beweging. De innovatieve HÅG Slide- Back™ heeft een comfortabele armlegger. Hendels en handgrepen zijn intuïtief geplaatst, eenvoudig te vinden en aan te passen. Wie u ook bent, wat u ook nodig heeft, HÅG SoFi valt op en past altijd!

Ontdek onze talrijke promoties