WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

HÅG Tribute 9021

HÅG Tribute is tot dusver HÅG's meest comfortabele en compromisloze executive stoel. Royaal gepolsterd en breder, maar met een visueel strak design. Het is een rijk en prominent meubelstuk dat niet alleen is ontworpen om u te ondersteunen, maar ook om vrij in te kunnen bewegen. De HÅG Tribute is daarmee een pronkstuk in iedere omgeving.

Tijdloos en duurzaam
Door het combineren van tijdloos design en hoge kwaliteit, is de HÅG Tribute in alle opzichten extreem duurzaam. De stoel heeft daarnaast alles in zich als het gaat om gebalanceerd zitten en langdurig zitcomfort. HÅG Tribute beschikt over de unieke HÅG in Balance® technologie. Deze techniek stimuleert een soepele overgang tussen actieve en ontspannen houdingen en zorgt ervoor dat u goed wordt ondersteund.

De voordelen:

  • Gedistingeerde S-curve rugleuning.
  • Uniek HÅG in Balance® bewegingsmechanisme.
  • Vernuftig geïntegreerde lendesteun.
  • Comfortabel gepolsterde zitting en rugleuning.
  • HÅG TiltDown™ armleggers.
  • Voetsteunen voor voetsupport en houdingsvariatie.

ACTIE! 

De bureaustoel HÅG Executive Tribute 9021 in leder Paloma soft zwart met armleuning in leder & zwarte stervoet is nu tijdelijk verkrijgbaar voor € 1.899 ipv € 3.512,63.

Geldig tot uitputting voorraad.

Ontdek onze talrijke promoties