WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Pallone

Zelfs vele jaren na de introductie is het ontwerp van Pallone nog steeds niet door de tijd ingehaald. Roy de Scheemaker tekende de wonderlijke vorm in 1989 voor het educatieve ‘Huis van de Toekomst’. Hij begon met de gedachte van een zwevende zitbal en voegde daar enkel de kleine voetjes en de rug aan toe. En die ijzersterke vorm is tot op de dag van vandaag ongewijzigd gebleven. Pallone is persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs. Pallone is leverbaar in drie afmetingen (Pa, Ma en Lill’one) en als pouf.

Ontdek Pallone Paradise: acht voorgestelde kleurencombinaties voor de Pallone van Leolux. Deze varianten zijn gebaseerd op acht kleurrijke vogels en worden aan een unieke actieprijs aangeboden. En waarom kiest u er niet meteen een Pallone bijzettafel bij? Zo maakt u de stijlvolle uitbreiding van uw interieur helemaal compleet! 

U kunt de Pallone fauteuil ook geheel naar eigen wens personaliseren in de leder/stof-combinaties van uw keuze. 

Design: Roy Scheemaker.

ACTIE!

Alle Pallone fauteuils op vooraad in de winkel worden aangeboden aan:
€ 1.349 (pootjes & rugbuis chroom)
€ 1.399 (pootjes & rugbuis epoxy lak)

Zomersluiting van 29 juli tem 4 augustusOntdek onze talrijke promoties