WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Daydreamer relax

Door het ontbreken van enig recht vlak is de Daydreamer relaxzetel genereus en nestelbaar. Een moederschoot om na een uitdagende dag in te bekomen. Precies de comfortervaring die van JORI verwacht wordt. De compacte afmetingen, de golvende voet beschikbaar in verschillende lakkleuren en de combi-bekleding in stof en leder maken het verhaal helemaal af.
Met het ontwerp DAYDREAMER tekent JORI voor een eerste samenwerking met Duits designer Joachim Nees en plaatst hiermee een opvallend nieuw accent op zijn relaxcollectie. Weg van gestructureerde en duidelijke contouren, komt de nieuwe DAYDREAMER met zijn gesculpteerde, gebogen lijnen opvallend subtiel en uitnodigend over.
Als fervente aanhangers van tijdloos design, functionaliteit en ergonomie, met in de eerste plaats aandacht voor de noden van de individuele gebruiker, hebben designer Joachim Nees en JORI duidelijk een match gevonden in deze nieuwe relaxfauteuil. Het zorgvuldig bestudeerde samenspel van uitgepuurde curves en rondingen staat borg voor zijn uitzonderlijke comfortervaring, hét brandmerk van JORI. De fijne lijnafwerking van het silhouet accentueren op sierlijke wijze de rondingen van het relaxmeubel. De glooiende voet in structuurlak onderstreept de sterke uitstraling van het design. Omwille van zijn compacte en buitengewoon elegante look zorgt de DAYDREAMER voor een opvallend accent in het interieur. In combi-leder/stof bekleding oogt DAYDREAMER heel geraffineerd, maar ook een uniafwerking in soepel leder of prachtige stof begeleiden het design met klasse.

Design: Joachim Nees.

Zomersluiting van 29 juli tem 4 augustusOntdek onze talrijke promoties