WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Yoga

De Yoga JR-7360 is een relaxfauteuil die aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. De gebogen armleggers bieden een perfecte ondersteuning ook als u liggend wilt ontspannen. De tijdloze vorm benadrukt het absolute zitcomfort. En dan is er natuurlijk de spitstechnologie die van elke JORI-relaxfauteuil een comfortabel kunstwerk maakt: het traploos mechanisme in de bovenkant van de rug dat het hoofd perfect ondersteunt, de poef die helt in functie van de rug en de as die 360° kan draaien. Deze relaxfauteuil is verkrijgbaar in 3 groottes, in leder of stof, en met verschillende onderstellen. Deze supercomfortabele relax is nu ook verkrijgbaar met een asynchroon mechanisme (JR-3390), waarbij rug en poef afzonderlijk verstelbaar zijn. Deze TV-fauteuil is beschikbaar in 3 varianten: Mini, Medi of Maxi. Leverbaar in leder of stof, ruime keuze uit verschillende draaivoeten.

Design: Verhaert new products & services.
 

PROMOTIES !

De JORI-collectie omvat een aantal iconen die door hun populariteit reeds ettelijke jaren tot de collectie behoren. Klassiekers, die hun succes uiteraard te danken hebben aan hun tijdloos design en hun niet te evenaren comfort.  Vandaag bieden wij u deze klassiekers zoals YOGA JR-7360 aan tegen interessante prijzen. Allesbehalve klassiek. Maar bijzonder interessant. Specialie voorwaarden voor alle uitvoeringen op bestelling.  Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

AANBIEDING in leder zwart - direct uit stock beschikbaar*:

MINI: € 2.599 
MEDI: € 2.599
MAXI: € 2.699

Optie nekkussen: € 275.
Monomove mechanisme. Voet 4-ster golvend zwart, leder cavila zwart.
*Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. 

PROMOTIE ELEKTRISCH COMFORT CADEAU
Koop nu een relaxzetel Yoga multi-move van JORI en krijg de motor cadeau!
Actie geldig van 15.10.23 tot 15.01.24

Ontdek onze talrijke promoties