WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

DS-490

De sofa DS-490 van de Sede is een van de meest flexibele en bijzondere banken uit de collectie van de Sede. De bank is namelijk in twee handbewegingen om te toveren tot ideale relaxbank. De twee zitelementen zijn allebei 90° te draaien. Niet alleen de zittingen, maar ook de rugleuningen zijn afzonderlijk te verstellen. De bank is ontzettend zacht en comfortabel, waardoor u heerlijk kunt relaxen.

Stijl, comfort en perfectie zijn de boodschap achter het credo van De Sede: The culture of excellence. Er is geen plaats voor middelmatigheid. Leder is de fascinatie van De Sede. Het is hun wereld én passie. Omdat kwaliteit het belangrijkste aspect is in het gehele productietraject, stelt De Sede hoge eisen aan zichzelf en aan de keuze van de huiden die gebruikt worden. Alleen stieren, grootgebracht in Zuid-Duitsland of Zwitserland, waar ze de beste verzorging krijgen, worden goed genoeg bevonden. De kwaliteit van het leder is ongeëvenaard!

Design: Thomas Kirn / de Sede Design-Team.

Zomersluiting van 29 juli tem 4 augustusOntdek onze talrijke promoties