WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Julita

De natuur is voor Leolux een bron van eindeloze inspiratie. Uit vormen die nooit vervelen en de meest zuivere materialen, ontstaan tijdloze producten die relevant zijn voor generaties. De zachte vormen van Julita zijn rechtstreeks aan de natuur ontleend. De pen van meester-designer Jan Armgardt schetste de meest elementaire lijnen: zacht uitwaaierende armen en een bekleding met sierlijke details die Julita haar subtiliteit verlenen. De hoge rug biedt geborgenheid en een actief comfort, terwijl de gebogen poten als boomtakken onder de zitting lijken te ontspruiten. Puur als de natuur, een vriendschap voor jaren. 
Julita is leverbaar als 3-zits en 2,5-zitsbank. De plooien aan de voorzijde van de rug worden afgewerkt met fraaie stikdetails. Poten zijn standaard uitgevoerd in eiken (olie naturel). Ook in eiken beits of olie op kleur, of in gelakt beuken. 

Design: Jan Armgardt.

Ontdek onze talrijke promotiesAl 5 generaties lang ervaring & know-how