WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Luv

Flexibel en modulair: deze twee woorden zet Indera om in haar collectie designsofa’s. De designmeubelen zijn puur Belgisch maar komen qua stijl tegemoet aan de Italiaanse vormgeving. De Luv-sofa van Indera combineert hedendaags design met duurzame kwalitatieve materialen en uiterst comfortabel en ergonomisch zitcomfort. 
Werken, liggen, tv-kijken, hangen, luieren, zitten, met of zonder relaxmechanisme... alles kan! Indera vult hiermee een leemte in het hedendaagse designaanbod en brengt als eerste een modulaire sofa die hoogwaardig design combineert met een relaxmechanisme waarbij de rugleuning, neksteun en voetenplank verstelbaar zijn. Je kiest verder de perfecte zitdiepte en een bekleding in stof of leder die helemaal past bij jouw smaak en interieur. Luv is de ideale relaxplek waarin het heerlijk thuiskomen is na een hectische en vermoeiende dag!

Design: Studio Indera.

Ontdek onze talrijke promoties