WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Pacific Pure

Pacific is een echte JORI-klassieker, en het re-design heeft alles in zich om dat ook te worden. De comfortabele, subtiel hellende zitlijn werd behouden. Net als de iconische, kantelbare armleggers. Die laatste transformeren in een oogwenk sofa tot ligzetel of 2-zit tot 4-zit. Nieuwe elementen zijn de fijne pootjes, de opvallende biesafwerking rondom de contouren en een afgeronde vorm die nog meer refereert naar de golfslag van de oceaan waarnaar het originele ontwerp werd genoemd.
De originele Pacific sofa behoort ongetwijfeld tot de iconen van de JORI collectie. Het is een prachtige designklassieker, die door zijn pure rechte vormgeving bijzonder veel ‘kracht’ uitstraalt. Dankzij een aantal lichte ingrepen, brengt Belgisch Designer Verhaert vandaag een update van dit sofamodel, dat voortaan PACIFIC PURE zal heten. De ontwerper is hierbij heel voorzichtig te werk gegaan. De statig rechte vormgeving is zo goed als intact gebleven, enkel de buitencontouren krijgen dankzij een licht afgeronde vormgeving een zachtere lijn. De bies rondom geeft de sofa een actuelere uitstraling. Ook de poot krijgt een nieuwe verfijnde look. De draaibare armlegger, vandaag nog steeds een hit, blijft op dit model een functionele plus.

Design: Verhaert New Products & Services.

Ontdek onze talrijke promoties