WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Leaves

Een bijzonder ontwerp met een tafelblad in de vorm van een blaadje en het hout op zo’n manier verwerkt dat het bladnerven lijken. Hiermee kan je en naar eigen wens eindeloos variëren met zijn opstelling. Je kunt ze als losse elementen plaatsen, bijvoorbeeld aan elke kant van de bank in plaats van een (vaste) hoektafel. Heb je een salontafel nodig dan kun je ze als groepje bij elkaar zetten, bijvoorbeeld in een cirkel. Doordat ze zo bescheiden van afmeting zijn (individueel 85,5 x 42,5 x h 37,5 cm, set van drie ø 100cm.) kunnen ze in zowel grote als kleinere ruimtes gebruikt worden. Er is altijd wel een plaatsje voor zijn vriendelijke, natuurlijke vorm.
Er is voor een heel mooi contrast gezorgd tussen het natuurlijke, houten blad en het platte, antraciet gelakte metalen onderstel. Hierdoor kan het in een interieur met klassieke details geplaatst worden, maar ook in een heel strak interieur om bij te dragen aan warmte en sfeer en ervoor te zorgen dat de strakke lijnen ietwat gebroken worden. Door het chique hout (massief geolied Amerikaans walnoot & spinthout) en zijn bladvorm is hij hier uitermate geschikt voor!

Design: Stephan Veit.

Ontdek onze talrijke promoties