WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Yama

Aan tafel ontmoet je elkaar. Het is de plaats voor de maaltijd, een gesprek of een bordspel. En Yama van Leolux is de juiste plek voor al die activiteiten. Yama is een echte blikvanger, in verscheidene lengtematen. Met rechte lijnen en subtiele profielen in zwart aluminium, die de zijkanten een gestroomlijnde aanblik geven. De verschillende delen van het blad, in massief noten of eiken, zijn heel zorgvuldig gesorteerd, om het meest natuurlijke beeld voor uw Yama tafel te creëren. Uitschuifbare varianten verlengt u in een handomdraai met 70 centimeter. Yama maakt het u gemakkelijk door de slimme greep onder het blad en de soepele geleiding.

Deze eetkamertafel in massief hout heeft een breedte van 100 cm en een lengte van 160, 190, 220 of 240 cm. De uitschuifbare tafels zijn 190 (260), 220 (290) of 240 (310) cm. De tafel en de inlegbladen zijn leverbaar in eiken (olie, optie: beits- of oliekleuren) of noten (olie, optie beits). De uitschuifbare tafels zijn voorzien van een handgreep onder het blad en onzichtbare wieltjes zodat u het frame gemakkelijk uiteen schuift. De geleidingsbeugel zorgt dat u de inlegbladen in één beweging, zelfs met één hand, openklapt. 

Design: A design studio.

Ontdek onze talrijke promotiesOpen op zondag van 15u tot 18u30Al 5 generaties lang ervaring & know-how