WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Papagayo

The wool studio vervaardigt prachtige tapijten van hoogwaardige kwaliteit. Ze geloven in het anders denken, bewuste keuzes maken in natuurlijke materialen voor een betere toekomst en dit alles in een gaaf design! Een prachtig vloerkleed van een topkwaliteit staat inmiddels garant voor jarenlang woonplezier. The wool studio werkt met de mooiste wol en combineert dat graag met andere materialen zoals eucalyptus, bamboe, Tencel en zijde.
Voor het tapijt Papagayo creëerde The wool Studio een mooi dégradé ontwerp door middel van de 3D handtuft-techniek. Deze 3D-tuft is gemaakt uit 100% Tencel, dit is heel sterk en waterafstotend eucalyptus garen. Deze geimpregneerde vezels zijn bovendien antibacterieel, vocht- en vuilafstotend en ecologisch geverfd.
Papagayo is leverbaar in alle afmetingen, en dit in 36 kleuren Tencel en 99 kleuren wol. Ook andere designs zijn verkrijgbaar in deze techniek.

Ontdek onze talrijke promoties