WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Ameno

Met vooruitstrevende oplossingen zoals geïntegreerde geluidssystemen, slim uitgedachte kabelmanagement systemen en beamer schuifladen heeft Spectral door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Vandaag de dag zijn ze pionier voor de verbinding tussen mooi wonen en de niet meer weg te denken techniek.
Ondertussen zien we de ontwikkeling een ware vlucht nemen: informatietechnologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet van elkaar te scheiden dankzij de smartphone: e-mailen, surfen op internet, foto’s maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, dat allemaal met één apparaat.
Maar hoe ‘smart’ de nieuwe telefoons en tablets ook zijn, ze hebben een nadeel: als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur, maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume, foto’s als een diapresentatie op televisie afspelen en films van het internet zo op de smart televisie kunnen streamen. Bij Spectral hebben ze er hun missie van gemaakt deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren. Analoog aan de smartphone en smart tv ontwikkelen zij smart meubelen vol intelligente functies.

Ameno's hoofdbestanddeel: de ruggengraat.
Ameno's constructieve bijzonderheid is een functiekanaal van zeer sterk aluminium dat als een ruggengraat door het achterste gedeelte van het meubel loopt. Het geeft het meubel stabiliteit en biedt plaats aan de complete verkabeling, de geïntegreerde stekkerlijst, de draaibare tv-beugel en alle docks voor het insteken van smartphones en tablets. Dankzij het onderverdeelde meubeloppervlak met magnetisch gemonteerde lagen, is het kanaal eenvoudig van boven toegankelijk. De verkabeling van nieuwe apparaten of het uitwisselen van docks wordt zo kinderspel.
Ameno biedt u alle mogelijkheden van een volwaardige modulaire collectie. De elementen zijn stapelbaar en kunnen uitgebreid worden. Dankzij oppervlakken die persoonlijk kunnen worden vormgegeven, kan hij flexibel aan de actuele en toekomstige kleur- en materiaaltrends worden aangepast. Technisch is Ameno op alles voorbereid, wat er was, wat er is en wat er komt. Hij kan net zo goed overweg met een pick-up uit 1980, als met uw nieuwe tablet, uw nieuwe 3D-tv of de nog helemaal niet verkrijgbare nieuwe iPhone.
De fronten, verkrijgbaar als klep, schuiflade of deur, hebben geen grepen en kunnen door een touchsysteem worden bediend. Optioneel kan voor een elektrische schuiflade-aandrijving worden gekozen. De basismodellen worden aangevuld met open en gesloten hangelementen. Deze kunnen als opbergruimte, boekenplank of decoratieruimte worden gebruikt.
Om tv's te bevestigen is er een 360° draaibare tv-beugel. De kabels worden onzichtbaar in de zuil geleid.

Ruime kleuren- en materiaalkeuze.
De basismodellen zijn aan de zijkanten, bovenkant en front – bij ruimteverdelers ook aan de achterkant – met dunne afdekkingen belegd. Zij vormen het oppervlak van Ameno en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar die willekeurig met elkaar gecombineerd kunnen worden. 

In vuur en vlam.
Letterlijk en figuurlijk een brandnieuwe functie binnen Ameno is de integratie van Smart Fire of Smart Flame. Virtuele vlammen geven de woonkamer die heerlijk behaaglijke atmosfeer van een openhaard. Bij Smart Flame wordt met behulp van ultrasoon geluid water zeer fijn verneveld en met LED-verlichting belicht. Zo ontstaan de levensechte, driedimensionale flakkeringen zoals bij vlammenspel van een openhaard. Beide systeemen kunnen naar wens worden ondersteund door geknisper en geknetter van een haardvuur via het geluidsysteem. Ten opzichte van echte houtkachels of gasbranders overtuigt het virtuele vuur het dankzij een hele rij voordelen: ze werken altijd en zijn kindvriendelijk. Ze veroorzaken geen stank en geen vuil. U heeft geen kosten aan haardhout en hoeft dat ook nergens droog op te slaan.

Indrukwekkende soundintegratie.
Bij de Ameno komen niet alleen uw ogen, maar ook uw oren aan hun trekken. Daar zorgen de verschillende soundsystemen voor. Onzichtbaar in het meubel geïntegreerd, kunnen ze een indrukwekkende thuisbioscoopsfeer creëren zonder luidsprekers die her en der staan of rondslingerende kabels.

 

Ontdek onze talrijke promoties