WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Next

Met vooruitstrevende oplossingen zoals geïntegreerde geluidssystemen, slim uitgedachte kabelmanagement systemen en beamer schuifladen heeft Spectral door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Vandaag de dag zijn ze pionier voor de verbinding tussen mooi wonen en de niet meer weg te denken techniek.
Ondertussen zien we de ontwikkeling een ware vlucht nemen: informatietechnologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet van elkaar te scheiden dankzij de smartphone: e-mailen, surfen op internet, foto’s maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, dat allemaal met één apparaat.
Maar hoe ‘smart’ de nieuwe telefoons en tablets ook zijn, ze hebben een nadeel: als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur, maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume, foto’s als een diapresentatie op televisie afspelen en films van het internet zo op de smart televisie kunnen streamen. Bij Spectral hebben ze er hun missie van gemaakt deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren. Analoog aan de smartphone en smart tv ontwikkelen zij smart meubelen vol intelligente functies.


WHAT'S NEXT?
Je zojuist beluisterde song, de nieuwe foto's en films worden eenvoudig via Bluetooth of Wi-Fi vanaf de Smartphone naar je Next meubel gestreamt. Zo verandert Next je woonkamer in een concertzaal, een thuisbioscoop en draagt het bij aan je complete smart media omgeving. Het belangrijkste is de feel-good factor. Een meubel vormgegeven in een eigentijds design, met naadloos geïntegreerde technologie. En dit alles zonder zichtbare kabels en luidsprekers. Daarbij is het mogelijk om je eigen thuisbios met één simpele afstandsbediening aan te sturen. 

SMART MEUBELEN.
Smart meubels noemen wij niet voor niets smart! Van dichtbij bekijken laat zien dat ook de nieuwe meubellijn Next, meer kan dan alleen apparatuur opbergen en er mooi uit zien. Next zit vol met ideeën, die de technologie en vormgeving samen laten smelten. Draadloos opladen van de Smartphone, slim kabelmanagement of de verborgen soundsystemen bedienbaar met de tv-afstandsbediening.

STREAMING MET BLUETOOTH 4.0 OF WI-FI.
Gemak is een onderdeel van genot. Neem plaats op de bank en relax tijdens het streamen van muziek, het bekijken van foto's en video's eenvoudig via Bluetooth 4.0 en met WI-FI via de mediaspeler direct op de Smart TV. Zo verandert Next je woonkamer in een concertzaal, een thuisbioscoop en draagt het bij aan je complete smart media omgeving.

NO SPEAKERS. NO CABLES. NO COMPROMISES.
Kabels, luidsprekers en alle technische randapparaten maken het meubel er niet mooier op. Daarom worden ze bij Next ook slim verborgen. Sterker nog de afstandsbedieningen laten wij ook verdwijnen, dankzij Spectral Smart Control. De set bestaat uit een App en een Bluetooth IR-Link-Systeem. Dankzij een innovatieve aansturing wordt het hierbij mogelijk om nagenoeg alle audio- en video apparatuur via de Smartphone en Tablet te bedienen achter gesloten meubelkleppen.

SMART CONNECTIVITY.
Diverse technische aansluitingen zijn overwegend praktisch. Bij Next zijn ze ook nog eens onzichtbaar. Dankzij Smart Connectivity. Dit opzet-element heeft een voorzetwand, een design accent waarbij tegelijk drie indivueel in te vullen Slots slim verborgen blijven.

Ontdek onze talrijke promoties