WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Scala

Met vooruitstrevende oplossingen zoals geïntegreerde geluidssystemen, slim uitgedachte kabelmanagement systemen en beamer schuifladen heeft Spectral door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Vandaag de dag zijn ze pionier voor de verbinding tussen mooi wonen en de niet meer weg te denken techniek.
Ondertussen zien we de ontwikkeling een ware vlucht nemen: informatietechnologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet van elkaar te scheiden dankzij de smartphone: e-mailen, surfen op internet, foto’s maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, dat allemaal met één apparaat.
Maar hoe ‘smart’ de nieuwe telefoons en tablets ook zijn, ze hebben een nadeel: als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur, maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume, foto’s als een diapresentatie op televisie afspelen en films van het internet zo op de smart televisie kunnen streamen. Bij Spectral hebben ze er hun missie van gemaakt deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren. Analoog aan de smartphone en smart tv ontwikkelen zij smart meubelen vol intelligente functies.

Hoe leuk het maken van mooie reizen ook is, op een willekeurig moment krijgt het fijne van thuis zijn toch weer de overhand. Scala van Spectral draagt zijn steentje daaraan bij. Het allesomvattende meubel biedt dankzij zijn grote verscheidenheid van verschillende lowboards en hangkasten een enorme vrijheid in de manier van presenteren. Geïntegreerde soundsystemen en de mogelijkheid voor het inpluggen van de iPhone of iPod, zorgen ervoor, dat het na het inrichten bij uw thuis nooit saai wordt.

Ontdek onze talrijke promoties