WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Crown Major

De Crown Major kroonluchter van Nemo (Cassina) hangt als een kroon boven je. Ontwerpers Jehs+Laub waren geïnspireerd door M.C. Esher en zijn werk met verbindingen. Geïntrigeerd door diens illusie van eindeloze connecties gingen ze zelf aan de slag. En de Crown serie was het prachtige resultaat. De lichtbronnen vormen met elkaar tientallen verbindingen die ook eindeloos door lijken te gaan. De lampen geven een prachtig zacht en verspreid licht. De Crown Major is een van de grotere modellen binnen de Crown serie. Hij voelt zich dan ook het beste thuis in een flinke ruimte. Onder deze lamp voel je je echt als een koning.

De Crown Major kroonluchter heeft een breedte van 115 cm, een diepte van 115 cm en een hoogte van 82 cm. Het snoer is transparant en heeft een lengte van 300 cm. De kroonluchter is gemaakt van gegoten aluminium en de diffusers zijn van gezandstraald glas. De Crown Major kroonluchter bestaat uit 5 niveaus met 30 lichtbronnen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze kroonluchter is onderdeel van de Nemo Cassina Crown serie.

Design: Jehs+Laub.

Ontdek onze talrijke promoties