WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Nieuw collectie: MORTEX® tafels van Muundo

Muundo is een Belgische handgemaakte tafelcollectie met mooie organische vormen. Bij het ontwerpen van de collectie heeft Muundo zich laten inspireren door verschillende natuurlijke fenomenen die in onze omgeving voorkomen. De schoonheid van de natuur wordt weerspiegeld in elke tafel door de zachte en organische vormen.

De tafels van Muundo zijn afgewerkt met MORTEX®, de bekleding bij uitstek voor wie techniciteit, originaliteit, persoonlijkheid en esthetiek wenst te combineren. Het wordt zowel om zijn technische kwaliteiten als om zijn decoratieve voordelen gebruikt en biedt binnen- en buitenhuisarchitectuurprojecten een mineraal uitzicht dat doet denken aan “beton cire”  of zelfs “Tadelakt”. Dankzij zijn dunheid en ondoordringbaarheid past MORTEX® minerale micro-mortel zich aan alle vormen en oppervlakken aan en biedt het een onvergelijkbare look aan douches, vloeren, zwembaden, trappen en meubelen. Zowel binnen als buiten MORTEX®, gladgestreken beton brengt uw meest creatieve ideeën tot leven.

Zomersluiting van 29 juli tem 4 augustusOntdek onze talrijke promoties