WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Nieuwe collectie Rina Menardi

Rina Menardi is dé referentie wereldwijd voor uniek aardewerk. Het Italiaans merk is gevestigd bij Gruaro, Venetië. Rina Menardi doet al sinds 1980 onderzoek op het gebied van kleur, ontwikkeling en alternatieve technieken. Door middel van deze onderzoeken heeft zij haar collecties kunnen ontwikkelen. De collecties van Rina Menardi bestaan uit handgemaakte aardewerk stukken, gekenmerkt door simpele lijnen en geïnspireerd door de natuur. Dit maakt de stukken tijdloos en uniek. Ze verzet zich tegen massaproductie en combineert kunst, design en vakmanschap om zo unieke objecten te creëren die rust uitstralen.
Alles is handwerk, waarbij technieken uit de oudheid gebruikt worden. De combinatie van deze technieken en het handwerk geven ieder object zijn eigen identiteit. Haar creaties zijn buitengewoon. Ieder werk is anders: een detail, een curve langs een rand, een reflectie, maakt iedere vaas of schaal karakteristiek en uniek, zo vertelt elke object zijn eigen verhaal. De collecties van Rina Menardi hebben prachtige kleuren die perfect te combineren zijn met elkaar.
Menardi omschrijft het als een samenvatting van het heden en het verleden, zonder een plek, omdat ze de gevoeligheid van het Oosten bevatten en de moderniteit van het Westen. Ook qua kleur wordt van alles gecombineerd, van brons tot ecru en van pastel roze naar zee blauw. Eindeloos veel mogelijkheden. In onze showroom kunt u nu de nieuwste unieke stukken bewonderen.

Ontdek onze talrijke promoties