WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

HÅG Conventio

Bezoekers- en vergaderstoelen

De tijd die u in vergaderzalen doorbrengt is vaak vermoeiender dan uw gewone kantoorwerk. Alle ruimtes zouden dan ook over vergaderstoelen moeten beschikken die variatie en beweging stimuleren. HÅG Conventio is een revolutie op het gebied van zitcomfort tijdens vergaderingen, op conferenties en ook in kantines, cafés, bibliotheken en thuis.

 

Dynamische ergonomie

Met een stoel die de bewegingen van het lichaam en vooral onze voeten volgt kan de gebruiker zich concentreren op het werk, terwijl tegelijkertijd de spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie. Een goede bloedcirculatie is essentieel voor een gezond lichaam en een goed concentratievermogen. U beweegt uw hele lichaam zonder er zelfs maar bij stil te staan.

 

Milieu

De zitting en rugleuning van HÅG Conventio zjin gemaakt van gerecycleerde autobumpers en afgedankte kunststof huishoudverpakkingen. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om sortering ten behoeve van het recycleren mogelijk te maken. HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS). Daarnaast hanteert HÅG een milieu-managementsysteem volgens NS-ISO 14001. Als u een HÅG stoel koopt nemen we bovendien uw oude stoel gratis mee terug. 

 

Ontwerp

De HÅG Conventio biedt beweging en variatie tijdens lange vergaderingen en conferenties. Met als resultaat dat u zich beter voelt! Peter Opsvik en zijn collega´s werken al sinds 1974 samen met HÅG en leverden een belangrijke en grote bijdrage aan de filosofie waarop HÅG haar activiteiten baseert.

 

Ontdek onze talrijke promoties