WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

HÅG Futu 1100

De HÅG Futu combineert compacte vormen met een zeer vernuftig technisch ontwerp. De stoel is ideaal als u niet zo veel ruimte heeft maar wel een effectieve bureaustoel nodig heeft. Alle technische onderdelen zijn geïntegreerd in het gestroomlijnde ontwerp van de stoel. Dat zorgt ervoor dat de stoel zich makkelijk aanpast aan zijn omgeving. De HÅG Futu mesh 1100 heeft een ademende transparante rugleuning, en houdt uw rug koel door voortdurende ventilatie. Kenmerkend is de HÅG in Balance® technologie, die ervoor zorgt dat u continu in beweging blijft tijdens het zitten. Het kantelmechanisme is verstelbaar en vergrendelbaar, en de zithoogte en zitdiepte zijn gemakkelijk aan te passen. De functionele lendesteun is optioneel, net als de in hoogte en breedte verstelbare armleggers. De speciaal ontwikkelde FutuKnit™ mesh stoffen zijn technisch zo ontwikkeld dat ze hun elasticiteit en stevigheid ook bij intensief gebruik blijven behouden. Ze zijn verkrijgbaar in zeven aansprekende kleuren.

Past in iedere omgeving.
Organisaties zijn tegenwoordig meer ‘agile’ dan ooit. Kantooromgevingen ontwikkelen zich voortdurend. Aanpassingsvermogen is essentieel om concurrerend te blijven. HÅG Futu is een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel die u helpt om dynamisch en gefocust te blijven. Deze gestroomlijnde stoel past naadloos in iedere werkomgeving. De zachte looks verbergen een zeer vernuftig technisch ontwerp.

Houd je in balans
HÅG Futu is voorzien van de unieke HÅG in Balance® technologie, die ervoor zorgt dat u altijd in balans zit. Zittend in balans beweegt u onbewust en op een natuurlijke manier net zo gemakkelijk naar voren als naar achteren. De voetsteunen nodigen u uit om regelmatig de positie van uw voeten te veranderen. Uw voeten bewegen als vanzelf en zorgen voor een betere bloedcirculatie en helpen u daarmee om langer fit, gezond en energiek te blijven. 

Duurzame kwaliteit
Elke HÅG Futu is met precisie ontworpen, met grote zorg en vakmanschap vervaardigd en geassembleerd door één van de vele bekwame technici in de fabriek in Røros, Noorwegen. Deze historische stad is sinds 1957 de thuisbasis van HÅG. In de loop der jaren zijn ze een belangrijk onderdeel van de gemeenschap geworden. HÅG is trots op hun toegewijde team van ontwerpers, ingenieurs en andere gewaardeerde collega's.

Milieupioniers
HÅG heeft een goed gedocumenteerde staat van dienst als het gaat om het verlagen van hun energieverbruik, het minimaliseren van de afvalstroom en het produceren van producten van gerecyclede materialen, die op hun beurt ook weer kunnen worden hergebruikt.
HÅG Futu is US GREENGUARD gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat de stoel geen schadelijke gassen afgeeft aan het binnenklimaat. Met het EPD certificaat (Environmental Product Declaration) bevestigt HÅG Futu bovendien een zeer lage CO2-uitstoot. HÅG Futu won de prestigieuze Red Dot Design Award voor het beste product design en de 'Green Good Design Award for sustainability'.

Geavanceerde stoffen
FutuKnit™ is een unieke stof die speciaal is ontwikkeld voor de HÅG Futu. Hoewel de stof is gemaakt van het fijnste polyester-breisel, is deze heel stevig en zorgt daarmee voor optimale ondersteuning. Zowel de normale stof als de mesh stof zijn verkrijgbaar in zeven aansprekende kleuren en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd. Elke kleur is geïnspireerd door de natuur en alle stoffen hebben een garantie van 10 jaar.

ACTIE!

De bureaustoel HÅG FUTU 1100-S zwart met lumbar support en armleggers 3D is nu tijdelijk verkrijgbaar voor € 699 ipv € 1.281,39.

Geldig tot uitputting voorraad.

Ontdek onze talrijke promoties