WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Costanza & Costanzina

Luceplan Costanza is een unieke serie designlampen, geproduceerd door het Italiaanse designlabel Luceplan. Ontwerper Paolo Rizzatto heeft zijn handtekening gezet onder het design van deze lampen. Je vindt in de Luceplan Costanza serie prachtige tafellampen, vloerlampen, hanglampen en wandlampen. Het is een heel uitgebreide collectie die in elk interieur een plek vindt. De lampenkappen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook voor het onderstel zijn er verschillende opties. Met of zonder dimmer, en met of zonder telescopische arm. De Costanza lampen zijn zeer populair door hun tijdloos ontwerp, de verstelmogelijkheden en het aangename licht dat ze uitstralen. De kap is speciaal ontworpen om het licht goed door te laten, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtintensiteit. Zo laat de lamp een mooi diffuus licht door. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je inspireren door deze fantastische Luceplan Costanza serie.

De Costanzina is het kleine ‘zusje’ van de Costanza. Deze verfijnde tafellamp oogt een flink stuk kleiner waardoor ze een bescheidener plekje in de ruimte inneemt. Op die manier is ze in werkelijk elke omgeving thuis. De kap rust bovendien op twee punten waardoor ze bij een stootje heen en weer schommelt zonder ervan af te vallen.PROMOTIES: 

De designklassieker Costanzina wordt nu tijdelijk aangeboden voor slechts € 148.
Dit aanbod is geldig voor de kleuren mistic white en primary red en met off white structuur. Actie geldig tot einde voorraad.

De Costanza table wordt nu tijdelijk aangeboden voor slechts € 199 ipv € 425,92! Deze tafellamp is voorzien van een unieke dimbare schakelaar en is in de hoogte verstelbaar van 76cm tot 110cm. Dit aanbod is geldig voor de kleur white. Actie geldig tot einde voorraad.

De Costanza vloerlamp Philips HUE is te bedienen met een app waarmee je de lamp kunt instellen op tal van kleuren + timer. Van wit licht om bij te lezen tot warm licht voor sfeer, maar ook kleur voor een feestje of speciale gelegenheid. Met de app kunt u eveneens het licht dimmen. De starterkit kan uitgebreid worden met meerdere lichtbronnen. Body in aluminium, telescopisch verstelbaar. Deze lamp heeft standaard een aan-/uitschakelaar maar de lichtbron van Philips hue is ook te bedienen (en dimmen) via je smartphone. De vloerlamp Costanza Philips HUE wordt nu tijdelijk aangeboden voor slechts € 349. Aanbieding geldig tot einde voorraad.

Ontdek onze talrijke promotiesOpen op zondag van 15u tot 18u30