Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

Linea JR-8780

De klassieker Linea JR-8700 baant zich al meer dan 20 jaar een weg naar Interieurs in binnen- en buitenland.  De omschrijving 'tijdloze schoonheid' is hier dan ook op zijn plaats. JORI, zoals steeds gedreven door haar streven naar onvergelijkbaar comfort is nu nog een stap verder gegaan en heeft haar topmodel nog comfortabeler gemaakt. De verstelbare rug van Linea JR-8780 biedt de mogelijkheid om traploos van een actief comfort naar een passief ligcomfort te gaan. Met dit design bewijst JORI eens te meer haar feilloos aanvoelen van wat de markt vraagt en bevestigt het merk opnieuw haar DNA: een niet te evenaren comfort. De sofa is beschikbaar in 4 breedtes met fauteuil en poef. Leverbaar in leder, stof of microvezel. Standaard met manueel verstelbare armleggers, manueel traploos verstelbare rug en manueel verstelbare hoofdsteun. 

Designer: Jean-Pierre Audebert.

 

PROMOTIE !

De JORI-collectie omvat een aantal iconen die door hun populariteit reeds ettelijke jaren tot de collectie behoren. Klassiekers, die hun succes uiteraard te danken hebben aan hun tijdloos design en hun niet te evenaren comfort.  Vandaag bieden wij u deze klassiekers zoals LINEA aan tegen interessante prijzen. Allesbehalve klassiek. Maar bijzonder interessant. Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

Ontdek onze talrijke promotiesDe winkel zal uitzonderlijk gesloten zijn op vr 31 mei en zat 1 juni.Al 5 generaties lang ervaring & know-how