WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Linea JR-8780

De klassieker Linea JR-8700 baant zich al meer dan 20 jaar een weg naar Interieurs in binnen- en buitenland.  De omschrijving 'tijdloze schoonheid' is hier dan ook op zijn plaats. JORI, zoals steeds gedreven door haar streven naar onvergelijkbaar comfort is nu nog een stap verder gegaan en heeft haar topmodel nog comfortabeler gemaakt. De verstelbare rug van Linea JR-8780 biedt de mogelijkheid om traploos van een actief comfort naar een passief ligcomfort te gaan. Met dit design bewijst JORI eens te meer haar feilloos aanvoelen van wat de markt vraagt en bevestigt het merk opnieuw haar DNA: een niet te evenaren comfort. De sofa is beschikbaar in 4 breedtes met fauteuil en poef. Leverbaar in leder, stof of microvezel. Standaard met manueel verstelbare armleggers, manueel traploos verstelbare rug en manueel verstelbare hoofdsteun. 

Designer: Jean-Pierre Audebert.

 

PROMOTIE !

De JORI-collectie omvat een aantal iconen die door hun populariteit reeds ettelijke jaren tot de collectie behoren. Klassiekers, die hun succes uiteraard te danken hebben aan hun tijdloos design en hun niet te evenaren comfort.  Vandaag bieden wij u deze klassiekers zoals LINEA aan tegen interessante prijzen. Allesbehalve klassiek. Maar bijzonder interessant. Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

Ontdek onze talrijke promoties