WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Boligna maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Silvana Support

Heb je wel eens last van nekklachten als je slaapt of wanneer je ’s ochtends wakker wordt? Misschien wordt het dan tijd voor een nieuw hoofdkussen. Als je nekpijn of hoofdpijn ervaart is het belangrijk om een hoofdkussen te kiezen dat jouw nek op de juiste plaats ondersteunt. De Support hoofdkussens van Silvana bieden optimale ondersteuning waardoor slapeloze nachten en nekklachten verleden tijd zijn!
Het gepatenteerde Silvana Support® neksteunkussen is ruim 35 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Dankzij de neksteun en de verdeling in 3 bovenvakken geeft het precies de juiste ondersteuning aan het hoofd en de nekwervels. Met 6 stevigheden, met elk een eigen kleur, is er voor iedereen een geschikt kussen. Het hoofdkussen bestaat uit meerdere componenten. De vakken bovenin bevatten uiteenlopende vullingen voor verschillende ligposities (voor rug-, zij- en buikslapers). Daarnaast beschikt het kussen over een neksteun zodat je hoofd en nek minder worden belast. En door middel van de schoudercontour lig je met je hoofd precies op de juiste plaats: daar waar je hoofd de beste ondersteuning krijgt. De hoes is wasbaar op 60°.

ACTIE!

Nu gratis Rockbox Bold XS Bluetooth speaker bij aankoop van 2 Silvana hoofdkussens. Actie geldig t.e.m. 30/09/21.

Ontdek onze talrijke promoties